Ergebnisse in diesen Kategorien
Das Ergebnis kann über die Unter- kategorien weiter eingeschränkt werden.

Masterstudium Sustainability in Agriculture, Food production and Food technology in Danube Region, JMP (E)

Inhalt und Schwerpunkt des Studiums:

Compulsory focus areas that have to be completed by all students are: • Food Safety and Consumer Science • Sustainable Agriculture • Intercultural Learning

Hochschule:
Universität für Bodenkultur Wien
Studienrichtungsgruppe:
Ingenieurwissenschaften
Studium:
Sustainability in Agriculture, Food production and Food technology in Danube Region, JMP (E)
Typ:
Masterstudium
Akad. Grad:
Master of Science, MSc
Studiendauer:
4 Semester / 120 ECTS*

Weitere Informationen:

Unterrichtssprachen:
Englisch
Kosten:
ÖH Beitrag: EUR 19,20
Studienbeitrag siehe Detailinfos
Auslandsaufenthalt:
Verpflichtend
Typ der Hochschule:
Universität
Ort:
Wien
Studienplan:
veröffentlicht im:
MBl. 2014/15, Stk. 19 (Nr. 232)

Definition der Studienrichtung

The program portfolio covers all relevant disciplines of science, engineering, economics and social sciences, offering extensive opportunities for interdisciplinary approaches.

Prüfungen

The study programme has to be competed with additional courses in: • Sustainable rural and regional development and policy • Food Safety and Consumer Science • Biodiversity and sustainable use of natural resources • Sustainable Agriculture • Soil, water and climate • Biotechnology • Regional specialities • Sustainable energy systems • Intercultural Learning as well as the Master Thesis and the defence examination

Eignungsprüfungen

Nein

Zusatzprüfungen

Keine